lpic.ro (powered by ROSEdu)
Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

Next revision
Previous revision
le4hs [2013/07/26 13:52]
alexj creat
le4hs [2014/07/27 11:17] (curent)
Linia 3: Linia 3:
 **LE4HS** este un proiect [[http://​www.rosedu.org|ROSEdu]] pentru a oferi elevilor de liceu un **curs gratuit** de **Introducere în Linux**. **LE4HS** este un proiect [[http://​www.rosedu.org|ROSEdu]] pentru a oferi elevilor de liceu un **curs gratuit** de **Introducere în Linux**.
  
-Perioada de defășurare va fi de aproximative trei săptămâni,​ între 17 și 31 august 2013. Se vor ține câte două ședințe pe săptămână,​ una mercuri și una sâmbătă, fiecare durând 4 ore (cu tot cu pauze). ​Fiecaer ​ședință va include prezentări și laboratoare practice.+Perioada de defășurare va fi de aproximative trei săptămâni, ​**între 17 și 31 august 2013**. Se vor ține câte două ședințe pe săptămână,​ una mercuri și una sâmbătă, fiecare durând 4 ore (cu tot cu pauze). ​Fiecare ​ședință va include prezentări și laboratoare practice. Cursul se va ține într-un laborator din [[https://​plus.google.com/​102266663612129891257/​about?​hl=en|Universitatea POLITEHNICA din București]]
  
 Printe subiectele abordate se numără: Printe subiectele abordate se numără:
Linia 13: Linia 13:
 * Administrarea resurslor sistemului * Administrarea resurslor sistemului
  
-Noținile predate sunt mapate pe curicula [[http://​www.lpi.org|**Linux Professional Institute**]] de [[https://​www.lpi.org/​linux-certifications/​introductory-programs/​linux-essentials|**Linux Essentials**]].+Noținile predate sunt mapate pe curicula ​**[[http://​www.lpi.org|Linux Professional Institute]]** de **[[https://​www.lpi.org/​linux-certifications/​introductory-programs/​linux-essentials|Linux Essentials]]**.
  
 Vor fi acceptați în jur de 12 elevi. Dacă nu sunt suficiente cereri, cursul va fi amânat pentru altă perioadă. Veți fi notificați prin email sau telefon cu răspunsul final legat de participare. Vor fi acceptați în jur de 12 elevi. Dacă nu sunt suficiente cereri, cursul va fi amânat pentru altă perioadă. Veți fi notificați prin email sau telefon cu răspunsul final legat de participare.
  
 Pentru înscriere, este necesară completarea [[https://​docs.google.com/​forms/​d/​15WqQQnZT22NeZ-EcFKfUpQhsI_iq7Yj4yguMmbI9TpE/​viewform|acestui formular]]. Pentru înscriere, este necesară completarea [[https://​docs.google.com/​forms/​d/​15WqQQnZT22NeZ-EcFKfUpQhsI_iq7Yj4yguMmbI9TpE/​viewform|acestui formular]].
le4hs.txt · Ultima modificare: 2014/07/27 11:17 (editare externă)
[unknown link type]La început